עיצוב חדר ראיונות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/10/2007 | 10:19 | מאת: הדר

אני אשמח לרעיונות או כללים על פיהם ניתן לעצב חדר ראיונות (ראיונות עבודה ) על המקום לשדר נוחיות ופתיחות אך עם זאת לשלב ולשקף את החברה עצמה- חברת הייטק עם אווירה צעירה ומשפחתית

היי הדר, כדי לעצב את החדר, עלי לאבחן את האנרגיות שבו. אולם אוכל לתת לך כמה רעיונות שתוכלי להשתמש בהם כרקע לעיצוב: 1. כסא המראיין צריך לעמוד כך שגבו יהיה מופנה אל קיר / ציור של הר על גבי וילון סגור. 2. ישיבת המראיין צריכה להיות כך שתהיה לו שליטה על הדלת = לא עם הגב לדלת. 3. אם את מחליטה על עציצים - לא של קקטוסים (הקוצים "דוקרים"...) לאחר איבחון אוכל להוסיף את הפרטים הבאים: 1. באיזה חלק של החדר עדיף לשבת 2. באיזה צבעים כדאי לצבוע. 3. באיזה צבע וילון/ההר שעליו 4. הכין הכי טוב להעמיד את המחשב 5. באיזו מידה כדאי להעמיד צמחיה והיכן וכו'. בהצלחה! חמדה

06/12/2007 | 23:19 | מאת: ליאור הוכמן

כדי לעצב את החדר, עלי לאבחן את האנרגיות שבו. אולם אוכל לתת לך כמה רעיונות שתוכלי להשתמש בהם כרקע לעיצוב: 1. כסא המראיין צריך לעמוד כך שגבו יהיה מופנה אל קיר / ציור של הר על גבי וילון סגור. 2. ישיבת המראיין צריכה להיות כך שתהיה לו שליטה על הדלת = לא עם הגב לדלת. 3. אם את מחליטה על עציצים - לא של קקטוסים (הקוצים "דוקרים"...) לאחר איבחון אוכל להוסיף את הפרטים הבאים: 1. באיזה חלק של החדר עדיף לשבת 2. באיזה צבעים כדאי לצבוע. 3. באיזה צבע וילון/ההר שעליו 4. הכין הכי טוב להעמיד את המחשב 5. באיזו מידה כדאי להעמיד צמחיה והיכן וכו'. בהצלחה!

מנהל פורום פנג שווי