תוספת לבית קיים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

07/10/2007 | 22:27 | מאת: זהבה

שכרתי בית אשר אין לי הרבה מה לעשות בנוגע לחדרים בו (הכיוונים) הכניסה הינה צפון, הסלון עם חלון גדול פונה למזרח ואין כל נגישות למערב. חדר ילדים הינו דרום + מזרח וחדר השינה שלי הינו עם חלונות הן מזרח הן דרום והן מערב. באופן כללי אני מרגישה נח בבית אך מאז שאנו כאן (בני ואני) יש לי מעט תחושה של מהמורות הם בבריאות והן ב"עושר". הייתי רוצה לשפר מה היית ממליצה? אשמח לייעוץ. תודה רבה

07/10/2007 | 22:31 | מאת: זהבה

ראיתי שכולם מוסיפים תאריך לידה אזי 25/12/64 תודה תודה מראש

היי זהבה, מה שלום שלושת הדובים? (סתאאאאם) נתחיל עם הכיוונים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך הינו 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפון מזרח, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = דרום מערב, כללי ולימודים = צפון מערב. כלומר - עדיף להעמיד את ראש המיטה פונה אל אחד מהכיוונים הללו, ואת כסא המחשב/הטלויזיה וכו' כך שהפנים פונים לשם. לגבי הבית כולו ותחושותיך - יכולות להיות לכך המון סיבות, שכדי לעמוד על פישרן - עלי לעשות בו איבחון האנרגיות. אולם לפני הכול אציע לך לעשות טיהור: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. אם לאחר הטיהור לא יחול שיפור, אמליץ לך על איבחון וייעוץ. בכל מקרה אשמח לשמוע האם הטיהור שיפר את ההרגשה. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי