תודה רבה והוספת מספר פרטים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/09/2007 | 08:57 | מאת: איריס

חמדה, תודה רבה. לפי הכיוונים שנתת לי הבנתי שאין לי בחדר הנוכחי אפשרות לכיוון טוב כי מערב הוא צד השרותים ואין מקום למיטה, צפון- ארון שאי אפשר להזיזו ודרום בעייתי לכן עברתי לחדר אחר וישנתי מעולה עד.. שהילדים העירו אותי. לגביהם- 14.8.04 בן, 23.1.06- בת. הם ישנים בממ"ד, אין צבעים רבים אך יש ארון ספרים עמוס וחלון יחיד למערב שאין דרכו כמעט זרימת אויר כי פונה לקומפלקס בניינים. שתי שאלות אחרונות- בחדר שלי ראי תלוי על ארון. זה גם בעייה נכון? בעלי נולד ב- 6.7.64.

היי איריס, הקוואה של 2 הילדים זהה = 2. והכיוונים - עם אותן כותרות כמו שלך: צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. לגבי בן זוגך, הקוואה שלו = 9: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום. לגבי הממד = חשוב מאוד לאוורר אותו עד כמה שאפשר. אם זה שעברת חדר היטיב עם שנתך - תבורכי. את מוזמנת לקרוא את המאמר שלי על הכיוונים. הוא עשוי להבהיר לך כמה דברים בנושא. שנה טובה והרבה כיף! חמדה

מנהל פורום פנג שווי