שתי שאלות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/08/2007 | 16:58 | מאת: מ

שלום חמדה, האם כילה טובה או מפריעה לשינה? או שהיא לא משפיעה? ושאלה שמעניינת אותי: לפי מה נקבע מספר הקואה של בן אדם? לפי תאריך הלידה או לפי השם?

ערב טוב, הקוואה של האדם נקבע על פי תאריך הלידה. יש מאמר בנושא ב'מאמרים של חמדה' שם גם אפשר ללמוד לחשב את הקוואה וגם לבדוק אילו כיוון תומכים. לגבי הקילה - אני מניחה שמדובר בקילה קלילה. בדרך כלל היא לא אמורה להפריע, אבל בעצם אין ברירה אלא לבחון זאת 'בשטח' = לנסות ולראות. שינה עריבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי