איך לסדר את חדר השינה בבית החדש

דיון מתוך פורום  פנג שווי

07/08/2007 | 10:30 | מאת: Fixtricks

עברתי דירה לא מזמן ואיכות השינה הדרדרה פלאים. אני כרגע ישן עם הראש לכיוון מזרח. יש בחדר חלון הפונה דרומה, אך אינו צמוד למיטה. ת. לידה 16.6.1963

שלום.... (שם קצת קשה...-:)) הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 1, ולכן: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, רומנטיקה, זוגיות ומערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. כלומר , הראש שלך מופנה אל כיוון הבריאות = כיוון מצויין. מסקנה, צריך לחפש את הסיבה להידרדרות איכות השינה במקום אחר. אנסה מכאן: האם ישנה מראה חשופה בחדר השינה? - אם כן, כדאי להוציאה ולראות האם יש שיפור. האם אתה ישן מול דלת הכניסה לחדר? אם כן, כדאי להזיז המיטה או לסגור הדלת בזמן השינה, ולראות האם יש שיפור. אשמח ל"שמוע" מה קורה. לילה טוב, חמדה

19/08/2007 | 11:06 | מאת: FixTricks

תודה חמדה על התגובה. הייתה מראה והוצאה מהחדר. בכלל, האם כדאי לשים מראה בחדר שינה? זה מאוד מקובל. ואם כן אז היכן? ואם יורשה לי, שאלה נוספת. מה קורה אם ישנים עם מישהו שהכיוונים שלו מנוגדים? (אשה, 17.04.56) תודה. (את יכולה לקרוא לי פיקסי)

29/08/2007 | 13:48 | מאת: איריס

חמדה שלום, שני ילדיי ישנים בממ"ד והם מתעוררים רבות וגם אני. המיטות שלהם ליד קיר פנימי והראשים לכיוון מזרח או מערב(בלילה מסתובבים). תאריכי לידה: 14.8.04 ו- 23.1.06 אני ישנה כשראשי לכוון מזרח ותאריך הלידה שלי 15.3.66 תודה מראש

21/08/2007 | 11:17 | מאת: FixTricks

תודה על העצה. המראה הגדולה הוצאה מהחדר. איכות השינה השתפרה. אז אם הבנתי נכון, ונניח שכל אחד ישן בנפרד, אני צריך לישון עם ראש לכיוון מזרח והיא לכיוון מערב.

היי פיקסי, (זכרתי נכון?) נכון, אתה תישן עם הראש מופנה אל אחד מהכיוונים התומכים בך, ואילו היא תישן עם הכיוונים התומכים בה - שהם הפוכים לאלה שלך. אני שמחה שאיכות שנתך השתפרה. ערב טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי