בני וביתי עוברים חדרים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/07/2007 | 18:06 | מאת: נורית

שלום חמדה בני בן ה - 13 וחצי (21.2.1994) עובר לחדר מרווח יותר וביתי בת 10 וקצת (16.6.1997) עוברת לחדר הקודם שלו אינני יודעת היכן למקם את ראש מיטתם לשינה רגועה, ונעימה אשמח לקבל עזרה

היי נורית, הקוואה של בנך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו - 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפון מזרח, רומנטיקה ומערכות יחסים = דרום מערב, כליי ולימודים = צפון מער. הקוואה של הבת - עם אותן הכותרות = 3: דרום, צפון, דרום מזרח, מזרח כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד הכיוונים התומכים. כל טוב! חמדה את מוזמנת לבקר באתר שלי: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי