תיקון קטן

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/07/2007 | 18:05 | מאת: ד

שאלתי לגבי נישואין והכוונה היא לקידום עניין הנישואין והזוגיות כי כרגע אני רווקה ודבר שני אם אין לי אפשרות לשנות את הסדר למצב אופטימלי מהי ברירת המחדל הטובה ביותר,אגב הייתי באתר שלך ולגבי חישוב הקוואה לא הבנתי איך נכנסים יום הלידה וחודש הלידה לחישוב הכללי

היי ד. מצטערת על האיחור בתשובה... נתחיל מהקוואה שלך. החישוב פשוט - מחברים את כל ספרות השנה: 1983 = 21 מחברים את 2 הספרות = 3 מוסיפים לתוצאה 4 = 7 = הקוואה שלך. היום והחודש חשובים רק כאשר תאריך הלידה נופל על הימים הראשונים של חודש פברואר, כי אלו הימים בהם מתחלפת השנה הסינית, וחשוב לדעת אם נולדת עד תאריך חילופי השנה - שנת הלידה שלך נחשבת לשנה קודמת. לדוגמא: אם היית נולדת ב- 1.2.1983 - שנת הדליה שלך היתה נחשבת ל- 1982. לגבי השעה - אם נולדת ביום החילוף עצמו - אז השעה חשובה, כי השנה הסינית אינה מתחלפת ב- 1200 בלילה כפי שאנו רגילים. כל שנה היא מתחלפת בשעה אחרת, ואז חשוב לדעת האם נולדת בשנה הנכנסת או בשנה היוצאת. לגבי השאלות האחרות. ניסיתי לשרטט לי את צחורות החדר שדיברת עליהן, ובהחנה שהבנתי נכון, ולאור העובדה שאין בידי את הנתונים של האנרגיה הקיימת אצלך בחדר, אתן לך כמה טיפים שיעזרו לך, אני מקווה, לארגן את חדרך: 1. עדיף שהמיטה לא תעמוד מול דלת הכניסה לחדר. אולם אם את ישנה עם דלת סגורה - זה בסדר. אולם אינני בטוחה שתרגישי נוח לישון כשדלת הכניסה לחדר תהיה מוסתרת ממך על ידי הארון. שינה טובה פירושה להיות בשליטה על דלת הכניסה לחדר. (נכון גם לגבי ישיבה ליד שלחן) 2. לשיפור הזוגיות, כדאי שתהיה גישה למיטה משני צידה, 2 שטיחונים וכו' = פינוי מקום לבן הזוג הפוטנציאלי, - והזמנתו האנרגטית. 3. כדאי לתלות תמונה / להעמיד פסל המסמלים זוגיות באזור הדרום מערבי של החדר. גם זוג פמוטים זה בסדר. 4. לגבי השלחן - כדאי שלא תשבי עם הגב אל דלת הכניסה, אלא אם כן - את יושבת כאשר הדלת סגורה, ואין מצב שיפתיעו אותך. 5. לגבי הצבעים - אחת הדרכים היותר עוצמתיות להשפיע על אנרגיה, היא באמצעות הצבעים. מאחר ואין לי נתונים על האנרגיות הקיימות בחדר שלך, לא אוכל להמליץ לך על צבעים. אומר לך רק, שכדאי שיהיו צבעי פסטל, מאחר וזהו חדר שינה וחשוב שהאנרגיות בו תהיינה רגועות. 6. אם הקיר הצפונים משותף לשרותים ו/או חדר אמבטיה, עדיף לא להשעין את המיטה לשם. ובאופן כללי -שוב, לאור העובדה שאין בידי את נתונים החדר - אני מציעה לך לסדר את החדר כפי שעושה לך הכי כיף, כפי שיתן לך הרגשה של נעימות, מרחב ונוחיות. כדאי לקחת בחושבון גם את נתוני הכיוונים התומכים בך (עכשיו, כשאת יודעת את הקוואה - תוכלי למצוא אותם), ולהתייחס ליתר ההמלצות שלי - במידת האפשר. כפי שאת מבינה, כדי להיות יותר ספציפית, עלי לערוך איבחון לאנרגיות של החדר. בהצלחה! חמדה

05/08/2007 | 10:34 | מאת: ד

מנהל פורום פנג שווי