ביתי בת ה-5.5 מזיעה מאוד מבית השחי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/07/2007 | 16:18 | מאת: אמא בודקת

ביתי בת ה-5.5 החלה להזיע מבית השחי לפני כ- 3 חודשים. ריח הזיע חריף וחזק מאוד. לאחר בדיקה מצאתי שמטפלים באמצעות ניתוח, אבל אני לא מעונינית בטיפולים קונבנציונילים אלא לדעת את הסיבה והגורם ולטפל אלטרנטיבית. האם נתופעה מוכרת בקרב ילדים בגיל הזה? מה יכול להיום הגורם לכך ואיך כדאי לטפל?

היי לאמא הבודקת, את צודקת שאת בודקת, ואת צודקת כשאת רוצה קודם כל לברר את כל האפשרויות לפני שאת הולכת לניתוח. יש בין הפורומים כאן המון אפשרויות. אני בטוחה שאת בדוקת את כולם לראות מי יוכל לתת לך רעיון אחר פרט לניתוח. בהצלחה! חמדה

18/09/2007 | 11:12 | מאת: ניר

אם ריח הזיעה דומה בריחו לזיעת מבוגר הפני את שאלתך לאנדוקינולוג ילדים

מנהל פורום פנג שווי