עיצוב חדר גדול כ 30 מטר עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

12/07/2007 | 19:03 | מאת: אירית

ערב טוב! יש לי חדר ענקי שהגדילו אותו לפני שרכשנו אותו שהוא יהיה כחדר עבודה בעלי ואני לא מעוניינים בו כחדר עבודה אלא חדר לילדה גדולה כרגע יש בו שתי מיטות קטנות שהיו לנו בבית בשכירות אני רוצה לצבוע את החדר בכדי שהוא יהיה חדר חם נורא ורציתי להתייעץ איזה צבעים כדאי ואיך לצבוע והעיצוב של הרהיטים כבר יש לי בראש רק הקטע של צבעים כדי שהחדר יהיה ממש חמים אני מודה לכם מראש אשמח לכל רעיון אפשרי סופ"ש נעים ויום מקסים

היי אירית, אנא קראי את תשובתי להודיה (הודעה אחת מתחתייך) בנושא הצבעים. תודה וערב טוב, חמדה ואת מוזמנת לבקר באתר שלי: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי