מיקום מיטות הילדים וגם שלי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/07/2007 | 13:00 | מאת: הודיה

שלום ויום טוב לך חמדה ברצוני לברר איה כדאי למקם את המיטות: 1. בני זהר נולד ב-4.12.98 - דלת לכיוון מערב חלון במזרח ודלת יציאה למרפסת בכיוון צפון שאת הדלת זאת אנו הולכים לבטל ולעמיד שם ארון. איפה כדאי למקם את המיטה ולאיזה כיוון הראש. הילד רוצה שנצבע לו חדר בצבע תכלת שמיים ושקיר אחד יהיה עם נצנצים, האם גם זה בסדר? 2. ביתי עדן נולדה ב-18.8.2002 - דלת בכיוון צפון ודלת כניסה למרפסת באמצע הקיר המזרחי. איפה למקם את מיטתה ולאיזה כיוון הראש? היא רוצה צבע חדר ורוד בהיר וגם קיר אחד עם נצנצים. מה את אומרת? 3. ועכשיו לחדר שלי - אני ילידת 27.1.77 - חלון בצפון , דלת יציאה למרפסת במזרח ודלת יציאה בכיוון דרום. איפה כדאי למקם את מיטתי? ולאיזה כיוון ראש? באיזה צבע כדאי לצבוע? חשבתי על צהוב בהיר או כתום בהיר? יש לציין שאני גרושה האם גם לזה יש שיקולים על מיקום המיטה? בתודה רבה לך על התשובה וסליחה שזה כל כך ארוך אך עוד מעט אנו צריכים לעבור דירה ורציתי להתכונן כבר מעכשיו להכל בתודה רבה רבה לך על טרחה ועל זמנך הודיה

היי הודיה, הפניה שלך הזכירה לי קצת את: נ נח נחמן מאומן.... :-) ולשאולתיך: נתחיל עם הכיוונים התומכים: 1. לזהר: מספר הקוואה של זהר = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו = 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, מערכות יחסים, זוגיות ורומנטיקה = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום מערב. 2. עדן מספר הקוואה של עדן = 8, והכיוונים - עם אותן הכותרות = 8: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. 3. הקוואה שלך = 3: דרום, צפון, דרום מזרח, מזרח. לגבי הכיוונים התומכים - קבלת תשובות.כלומר - כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהם, ואם רוצים להדגיש היבט מסויים, כדאי להפנות אותה או אל הצלחה גדולה, או אל אותו כיוון מסויים. לגבי הצבעים - בכל חלל ישנן לפחות 2 אנרגיות שבדרך כלל אנו מעדיפים להעצים אחת על פני השנייה. אחת הדרכים היותר עוצמתיות להעצים אנרגיה הינו השימוש בצבע. מאחר ואינני יודעת מהן האנרגיות הנמצאות בכל אחד מהחדרים הללו, אינני יכולה להגיב על רצונותיהם של ילדייך - ועל רצונך שלך. לעניין הזה ישנם שני פתרונות: 1. תזמיני אותי לעשות איבחון של האנרגיות בבית - רצוי לפני שאת עוברת כדי שנוכל להחליט איזה חדר באמת יותר טוב למי (לפעמים עדיף להחליף....) 2. תלכי אחר בחירות לבך ותבחרי את הצבעים המוצאים חן בעינייך - והרבה פעמים אנו עושי דברי נפלאים כאשר אנו הולכי אחר לבנו. במקרה זה, כדאי לשמור על צבעים פסטלים. זו גם הסיבה שאינני יכולה לדעת האם עדיף לסגור דלת מסויימת ולהשאיר אחרת פתוחה או להיפך. מה שכן אוכל לומר לך, עדיף שהמיטות ימוקמו כך שהרגליים לא יופנו אל דלת היציאה מהחדר. אם אין ברירה - כדאי לשים חציצה בין המיטה לדלת = כוננית, אפשר פרגוד מתקפל (נח מאוד, כי אפשר ביום לקפלו הצידה), או אפילו בובה גדולה. בהצלחה, חמדה את מוזמנת לבקר באתר שלי: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי