מיקום מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/07/2007 | 18:30 | מאת: שרית

שלום, בחדר שהשינה שלי יש חלון בצפון וחלון במערב, בצפון הדלת וכניסה לחדר ארונות ובמזרח כניסה לשירותים. תאריך הלידה שלי 8.4.73 של בעלי 8.8.70. לאיזה כיוון כדאי למקם את המיטה? איפה הראש ואיפה הרגליים? תודה שרית

היי שרית, נתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפון מזרח, זוגיות, מערכות יחסים ורומנטיקה = דרום מערב, כללי ולימודים = צפון מערב. הקוואה של בעלך - עם אותן הכותרות: דרום, צפון, דרום מזרח, מזרח. על פי הפנג שווי, מפנים את ראש המיטה אל אחד הכיוונים התומכים במפרנס הראשי של הבית (אצל הסינים = הבעל), והוא נותן את חסותו לאשה. בכל מקרה, עדיף להימנע מכיוון הדרום מזרח, כי שם אין לך תמיכה משום מקום. בכל אחד מהכיוונים האחרים, כאשר את ישנה עם הטיה קלה של הראש, הוא כבר יכול להיות מופנה אל כיוון תומך שלך. כאשר מדובר על כיוונים תומכים, מדובר על הפניית ראש המיטה אל אחד מהם. לגבי הרגליים, כדאי שהן לא תופנינה אל דלת היציאה מהחדר, ואם אין ברירה, כדאי לשים חציצה בין המיטה לדלת או פשוט לסגור אותה בזמן השינה. כל טוב, חמדה ואת מוזמנת לבקר באתר שלי: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי