מדרגות בכניסה לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/06/2007 | 13:43 | מאת: נורית

שלום לחברי הפורום, בביתי ישנן מדרגות ממש מול דלת הכניסה הראשית, גרוע מכך, הן מדרגות ללא שימוש מאחר ואין קומה עליונה (יש אך הוא מוכר ונבנו עבורו מדרגות חיצוניות), כרגע המדרגות גם ללא מעקה (התחיל מטעמי תקציב ומינוס) מה לעשות? הבנתי שזה לא ממש חיובי ועלי למקד את תשומת הלב במשהו טוב, אם אתלה תמונה בסוף המדרגות לדעתי זה לא ממש יבלוט, חשבתי לשים מעקה דקורטיבי ומושקע ממתכת מפוסלת (אני צריכה אלמנטים של סדר בבית) ובנוסף אתלה תמונה או שלושה בקיר של סוף המדרגות. מה דעתכם, האם זה מגוחך להשקיע 10 אלף ש"ח על מעקה לא שימושי + תמונות, או האם יש פתרון או רעיון אחר? ואם כן, תמונות של נוף יתאימו? מצאתי יפים של בית, נחל וגינה מלאה פרחים. לתשובתכם אודה, נורית

היי נורית, מצטערת על האיחור בתשובה, לא הייתי בארץ... לגבי המדרגות, לא ממש הבנתי איך הן ממוקמות ביחס לדלת הראשית וביחס לדירה שלך. תנסי בבקשה לתת תיאור קצת יותר מפורט. תודה ושבת קסומה, חמדה

23/06/2007 | 00:24 | מאת: נורית

כאשר פותחים את דלת הכניסה הדבר הראשון שרואים הוא את המדרגות ולא מהצד אלא מהחזית, כאילו כל צ'י שנכנס יכול להמשיך באופן טבעי במעלה המדרגות. ובגלל שאין מעקה, אנו נוטים (למרות נסיונות היגמלות רבים...) להניח דברים שונים על המדרגות, כמו דואר ותיקים וכו'. מה דעתך?

מנהל פורום פנג שווי