עציצים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

02/06/2007 | 18:37 | מאת: איראל

שלום חמדה, בתור חובב של צמחים, רציתי לשאול האם ישנה חשיבות לחומר ממנו עשויים העציצים :חרס או פלסטיק ולצבעים שלהם? תודה אריאל

היי בעוז ואריאל (או שזה אותו אדם?) על פי הפנג שווי הכל משפיע על הכל ומושפע מהכל. כאשר אנו רוצים להעצים אנרגיה מסויימת, אנו נעזרים הן בחומר והן בצבעים. כאשר אנו רוצים להעצים את אנרגיית האדמה, ניעזר גם בעציצי חרס. אולם אנו יכולים גם להשתמש בעציצי פלסטיק שצבועים כחרס. אם העין רואה חרס - כך תהיה ההשפעה של העציץ. ברם אולם, אם אתה רוצה שאומר לך איזה עדיף - זאת אינני יכולה לעשות מבלי לאבחן אילו אנרגיות קיימות באזור בו אתה רוצה להעמיד את העציצים. אי לזאת מה שאוכל להמליץ לך מכאן , הוא, לך אחר צו לבך. השתמש בעציצים ש"עושים לך את זה" הרבה פעמים באינטואיציה שלנו אנו מגיעים לתוצאה הנכונה גם מבחינת הפנג שווי. בהצלחה, חמדה

06/06/2007 | 00:50 | מאת: אריאל

תודה חמדה על תשובתך המפורטת...יש חשיבות לצבע העציץ (כי יש עציצים מפלסטיק בצבע לבן)? לגבי המיקום, מדובר במרפסת של חדר השינה שלי, ובמקום עבודתי (ניקוי יבש). תודה אריאל

מנהל פורום פנג שווי