עמצוב החדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/05/2007 | 00:19 | מאת: שני

חמדה שלום עברתי לדירה חדשה ואני רוצה לעצב את חדר השינה שמבחינת הבבית הוא צפון מערב דלת כניסה (דרום) דלת יציאה למרפסת {הדלתות לא אחד מול השני} (צפון) חלון (מערב) אפה למקם את המיטה וביאזה צבע לצבוע את החדר תאריך הלידה שלי 14/08/1975 אשמח לתשובתך תודה שני ..

היי שני, קודם כל - מזל טוב! בית חדש תמיד מסמל עבורי התחלה חדשה! (אמנם המון עבודה - אבל כיף!) לגבי הכיוונים התומכים בך: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, רומנטיקה ומערכות יחסים = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כלומר, כדאי לך להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו. אולם לצערי לא אוכל להמליץ לך על צבעים, כי בכל חדר יש לפחות 2 אנרגיות שבדרך כלל הינו מעדיפים להפעיל אחת מהן, וצבע הינו אחת הדרכים היותר יעילות להפעלת אנרגיות., ומאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות קיימות בחדר השינה שלך, לא אוכל להמליץ לך על צבעים. אולם, מאחר ומדובר בחדר שינה, כדאי לצבוע את החדר בצבעים שקטים ורומנטיים. לכי אחר ליבך בעניין הזה, אלא אם כן תבחרי שאעשה לך איבחון אנרגיות ואז אוכל להמליץ לך בדיוק באילו צבעים להשתמש. ותשובה זו נכונה גם אם את ציירת. אז שוב - בהצלחה בביתך החדש, כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי