חדר לימודים\עבודה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/04/2007 | 11:35 | מאת: אולה

שלום כבר שנים שאני לא מצליחה לסיים את התואר הראשון שלי ולאחר מאמצים רבים קיבלתי הזדמנות למבחן שיאפשר לי לסיים ולקבל תעודה. אם אני עוברת אותו קיבלתי תואר ראשון אם לא.. אז לא יהיה לי תואר. אני מרגישה תקועה וקשה לי ללמוד. אני לא יושבת וקוראת . בשבוע שעבר לאחר עיון בספרי פנג שוואי.(אל תשאלי למה אני מוצאת זמן לקרוא ספרי פנג שוואי ולא קוראת את החומר למבחן) אני ובעלי המקסים החלטנו לסדר את החדר הכי מבולגן בבית- חדר העבודה למרות שיש בו שולחן אני אף פעם לא לומדת בו אלא רק עושה עבודות במחשב. סידרנו, ניקינו, ארגנו. אך נוצר מצב שאי אפשר למקם את השולחן אחרת ולפי הפנג שוואי מיקום של שולחן בדיוק מול דלת הכניסה מצד אחר החלון אינו רצוי . אך חוטי החשמל, האינטרנט, בזק עבור המחשב והטלפון הם בצד הקיר הזה ולכן לא ניתן למקם את השולחן בצד אחר. בנוסף החדר נמצא בדיוק בסוף המסדרון שהוא ארוך מאד וצר מאד כך שלפי דעתי השולחן הזה סופג את הכל.. מהי עצתך?.. אני זקוקה לכל עצה יעילה.. אני חייבת שדברים יתחילו לזוז אצלי... בעיקר בלימודים

היי אולה, קודם כל - זה שסידרתם חדר מבולגאן - ברכה גדולה! לגבי מיקום השלחן יש, לדעתי, שתי אפשרויות: 1. לקחת בעל מקצוע ולהזיז את השקעים לקיר האחר 2. יש אפשרות לשבת בחדר הזה עם דלת סגורה, שזו גם אפשרות טובה. מקמי את השלחן במקום שהכי נעים יהיה לך לשבת בו. חוץ מזה - שאלה פרובוקטיבית - למה כל כך חשוב התואר? האם הוא יקדם אותך בחיים? או אולי זה בגלל שאיך ימלא הילד את סעיף השכלת ההורים בבית הספר? אני שואלת כי כתבת שיותר מעניין אותך לקרוא ספרי פנג שווי, ואם תשאלי אותי - לכי אחר מה שמעניין אותך. מחר או מחרתיים, תוכלי לקרוא באתר שלי תרגום של תקשור של הקבוצה [תקשורים מתורגמים > משואות האור > אפריל] בו הם מדברים על הדרמות בחיינו, ועל מידת היכולת שלנו לשנות אותן. כדאי לך לקרוא.... בכל מקרה, בהצלחה בבחירותיך! חמדה כתובת האתר: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי