בבקשה בבקשה עיזרו לי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/04/2007 | 12:18 | מאת: יעל

מה לפי הפ"ש מגביר שפע למעט : ארנק אדום, 5 לאקי במבוק, צפרדעים, מטבעות סיניים, צמח בשרני עם עלים עגולים, והצבע הכתום ובהנחה שהכניסה פנויה ומסודרת ? בתודה מראש.

היי יעל, נראה לי שמצאת את כל הדברים הקטנים שמשתמשים בהם בנוסף ליעוץ רציני. אם יש לך בעיה עם השפע, כדאי לבדוק מה בדיוק הבעיה על ידי אבחון של כל הבית, לראות מה כדאי לשים היכן, לראות איזו אנרגיה נכנסת אליך הביתה, על מה את ישנה, מה מופעל ומה לא וכו'. ואז - לאחר עריכת השינויים בבית - בהתאם לצורך - מוסיפים - אם מתאים, משהו מהדברים שציינת למעלה. זה שהכניסה מסודרת - זו התחלה טובה מאוד, אבל מזה להסיק שכל האלמנטים שציינת מתאימים לדלת - זו קצת בעיה. אני מזמינה אותך לתאם אבחון וייעוץ לביתך, ואני מאמינה שנוכל לעשות לשיפור מצב השפע. אם את מחליטה להמשיך לנסות קודם להגיע לשפע בעזרת הסמלים, שימי משהו המסמל שפע עבורך = תמונה עם שטר של $ בפנים, או דגם של מכונית יוקרתית, או תמונה של בית מדהים - באזור הדרום מזרחי של חדר העבודה / הסלון, וראי האם זה יעשה את העבודה. אם כן - הללויה! אם לא, כאמור, את מוזמנת להתקשר לתיאום אבחון ויעוץ. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי