עיצוב חדר טיפולים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/04/2007 | 00:36 | מאת: יפית

שלום לך יש לי חדר קטן יחסית שאני רוצה להסב אותו מחדר תינוק לחדר טיפולים יש בו חלון אחד הפונה לכיוון דרום מערב והקירות צבועים מלמטה סגלגל ומעליו ירקרק חזק החיבור בינהם הוא גלי . בקיצור לא הרגשתי מתאים ונעים שם לתינוק לכן העברתי אותו לחדר גדול יותר ובהיר. שאלתי היא איך לעצב אותו לחדר טיפולים? (טיפולי קרניוסקרל ואימון שיקומי).תודה

15/04/2007 | 19:18 | מאת: "ערן ראובני" ערן ראובני

"ערן ראובני" ערן ראובני

היי יפית, נתחיל מכך שאם העברת משם את התינוק כי החדר לא היה נעים, אז אולי כדאי להפוך אותו לנעי יותר. אולי כדאי לצבוע אותו בצבעים בהירים יותר - צבעים בהירים ישרו אווירה של חדר גדול ומרווח יותר. אינני מכירה את שיטת הטיפול שלך, אבל בעקרון את צריכה ליצור לעצמך אווירה שתגרום לך ולמטופלייך לרצות להכנס אל החדר הזה. שבי בחדר בשקט, חושי מה את חשה בו, דמייני אותו בכל מיני אופנים וחושי איך השינוי מרגיש, חזרי על התהליך עד שתרגישי שהעיצוב המסוים שדמיינת הוא הנכון, ולכי על זה. או לחילופין - הזמיני אבחון לאנרגיות בבית ואז אוכל לתת לך ייעוץ גם לגבי הצבעים וגם לגבי מיקום הפריטים השונים שברצונך לשים בחדר - כמו גם ייעוץ לבית כולו. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי