סידור חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/03/2007 | 08:24 | מאת: שי

בביתנו החדש יש חדר שינה שלו חלון לצד מזרח חלון לדרום ודלת כניסה במערב צמודה לימין, למיטה שלנו יש 2 שידות. איך רצוי להעמיד את המיטה ? האם כדאי להיפטר מהשידות ? אם היינו רוצים ייוחס לנושא הפוריות, אז איך כדאי לסדר ? ת.ל. שלי - 9.7.73 ת.ל. של אשתי 21.6.77 תודה רבה מראש

היי שי, מצטערת על האיחור בתשובה פסח וכו'... ונתחיל עם הכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך הינו: 9: הצלחה גדולה = מזרח, בריאות = דרום מזרח, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = צפון, כללי ולימודים = דרום. הקוואה של רעייתך = 1, והכיוונים - עם אותן הכותרות הם: דרום מזרח, מזרח, דרום, צפון כלומר - כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו. אם אתם רוצים תמיכה בפריון - כדאי להפנות את ראש המיטה אל כיוון הבריאות של רעייתך = מזרח. אומר לך כמה עקרונות שכדאי ליישמם - כדי לקבל את המקסימום מחדר השינה: להעמיד את המיטה כך שהיא לא תהיה מול דלת הכניסה - וזה באופן אוטומטי שומר מפני הדבר הבא - כדאי לודא שהרגליים אינן נמצאות מול דלת הכניסה לחדר. עוד כמה טיפים לגבי כניסה להריון לכל צבע, מבנה, צמח, אדם וכו' יש אנרגיה המשפיעה על הסביבה ומושפעת ממנה. מכאן - שכל אלה משפיעים גם עלינו - בני האדם - ברמות פיזיות ונפשיות. בכדי להכנס להריון, חשוב שהסביבה כולה תהיה מאוזנת ותומכת. יחד עם זה, יש לשים לב בעקר לאזור הדרום מערבי המאופיין בפנג שווי ע"י 'אמא אדמה', שהינה אנרגיה של פוריות ונתינה. בכדי לתמוך באותה אנרגיה כדאי לשים אלמנטים בצבעי אדמה. פסל של פוריות מחימר - למשל, יתאים מאוד. לא לשכוח שכיוון השינה מאוד משמעותי, וכן שישנם כוחות שונים נוספים הנמצאים בבית שלכם. בהצלחה! ונשמח לשמוע על בשורות טובת, חמדה.

מנהל פורום פנג שווי