ארבעת עמודי הגורל

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/03/2007 | 12:00 | מאת: משה

שלום חמדה, הפקתי באמצעות תוכנה את 4 עמודי הגורל שלי, את 5 היסודות ועוד מפות. קראתי מספר מאמרים, אבל עדיין קשה לי לפענח משמעויות. האם תוכלי להפנות אותי לחומר כתוב באנגלית או בעברית על מנת שאוכל לפענח את המשמעויות? המון תודה ושבוע מקסים, משה

היי משה, האמת - לא. ניתוח 4 עמודי הגורל הוא ניתוח מאוד עמוק, עם צורך בשילוב של ידע ואינטואיציה אותה לומדים לפתח תוך לימוד הנושא. זה לא מופיע - ולא יכול להופיע - לא במאמרים ולא בספרים בגלל עדינות הניואנסים, בגלל שכל מפה היא עולם אחר, וכדי לנתח מפה עליך לפגוש את האדם, לשוחח עמו, לתהות על קנקנו, ואז לראות איך והאם דבריו באים לידי ביטוי במפה,[כי לפעמים אנו מצהירים את מה שהיינו רוצים שיהיה, לא את מה שיש] ואיך האלמנטים השונים משפיעים על חייו ועל הפטנציאלים השונים. הניתוח מתחלק ל-2: למפה היסודית ולהשפעות הזמן עליה, וכל עמוד מזל משנה את שיווי המשקל של המפה, וההתבוננות מתחילה מחדש. המאסטרים הקיימים כמו ריימונד לו, גו'זף יו ורוג'ר גרין - הינם מורים שלמדו וחקרו את הנושא תוך ניסוי ותהייה, וזו הסיבה שישנם מספר ניואנסים בנושא. מקווה שהצלחתי להסביר עצמי. לעומת זאת אני יכולה להמליץ לך על מורה נהדרת שמלמדת את הנושא הזה,אם כך תבחר. שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי