עיצוב חדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/03/2007 | 15:42 | מאת: צביה

חמדה שלום ביתי מתגייסת בעוד מספר ימים ואני רוצה להפתיע אותה לצבוע אתת חדרה בצבע אחר ולעצב לה את החדר יש לה 2 חלונות בחדר אחד פונה לכיוון צפון ממול דלת הכניסה . והחלון השני פונה לכיוון מזרח. השאלה :1 אפה למקם את המיטה וביאזה צבע לצבוע את החדר תאריך הלידה שלה 16/08/88 אשמח לתשובתך תודה צביה

היי צביה, הקוואה של בתך = המספר מהסמל את הכיוונים התומכים בה = 3: הצלחה גדולה - דרום, בריאות = צפון, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = דרום מזרח, כללי ולימודים = מזרח. כלומר - כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד הכיוונים התומכים, כאשר אם רוצים להדגיש נושא כלשהו, האופציות הכי טובות הן תמיד דרום = הצלחה גדולה, או הכיוון עם ההדגש הרצוי. לגבי צביעת החדר - לצבעים יש אנרגיות מאוד עוצמתיות, ואחת הדרכים היותר שימושיות כדי להשפיע על האנרגיות בחדר הינם הצבעים. אולם, כדי להמליץ על צבעים, עלי קודם כל לאבחן את האנרגיות שישנן בחדר, ובלי זה לא אוכל לומר כך או אחרת. אם את בוחרת לצבוע ללא יעוץ, את יכולה להקשיב ללבך, ללכת אחריו ולצבוע בצבעים שנראים לך. הקשבה ללבנו נותנת לנו הרבה פעמים את התשובות הנכונות. אם את רוצה ביעוץ - את מוזמנת להתקשר. בהצלחה בכל דרך שתבחרי, לילה קסום, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי