מיקום מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/02/2007 | 14:58 | מאת: גלי

בתי נולדה בתאריך 16.02.07 בשעה 22:05 באיזה כיוון המיטה צריכה להמצא לשינה טובה ?? תודה

היי גלי ומזל טוב! איזו אמא דאגנית! כל הכבוד! הקוואה של בתך - המספר המסמל את הכיוונים התומכים בה = 4: הצלחה גדולה = צפון, בריאות = דרום, מערכות יחסים = מזרח, כללי ולימודים = דרום מזרח. כלומר - כל אחד מהכיוונים הללו תומך בקטנה, כאשר בגילה "המופלג" העדיפות היא לצפון ולדרום, = להפנות את ראש המיטה אל אחד מהם. הרבה אושר ושמחה! חג פורים שמח, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי