שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/01/2007 | 10:05 | מאת: ליאת

שאלתי היא כזו החדר שלי נמצא בצד צפון ויש לי בחדר בצד צפון טלויזה על שידה שיש בתוכה ספרים בחדר בצד מזרח, וארון בגדים וצד מערב מיטה ספפא . האם זה חדר תקין ? והאם זה לא יכול לגרום לבעיות שינה ?ללימודים לפגוע בהצלחה? והן בתחום הזוגי??? ובפרנסה.?? תודה

בקר טוב ליאת, את מתארת לי חדר רגיל, שיש בו מה שאדם צריך, ושואלת אותי האם החדר הזה בסדר, האם הוא לא יכול להזיק ללימודים, לזוגיות, לפרנסה, לשינה? אין מצב שאוכל לענות לך על שאלה כזו גורפת דרך כאן, מבלי לבחון את האנרגיות הקיימות בחדר, לראות מה הקשר שלו לבית בו הוא נמצא, לסביבה בה הבית נמצא, לגיל הבית ועוד כהנה וכהנה פרטים שאני לקחת בחשבון כאשר אני בוחנת אנרגיות של בית כדי לקבוע אילו אנרגיות קיימות בחדר מסויים. הדבר היחידי שאוכל לומר לך הוא, שאם נעים לך בחדר, אם את ישנה טוב, אם את מרגישה שאת אוהבת אותו, הלימודים בסדר, חיי החברה שלך טובים - הוא בסדר. את יכולה גם להכנס למאמרים שלי, ולחשב את הכיוונים התומכים בך, ולראות האם את ישנה בכיוון תומך, האם כשאת ערה פניך פונים אל כיוון תומך, ואם לא - באיזו מידה את יכולה לעצב מחדש את החדר כדי שתרגישי בו טוב ושהעיצוב יכלול את ההתחשובת בכיוונים התומכים בך. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

בקר טוב ליאת, את מתארת לי חדר רגיל, שיש בו מה שאדם צריך, ושואלת אותי האם החדר הזה בסדר, האם הוא לא יכול להזיק ללימודים, לזוגיות, לפרנסה, לשינה? אין מצב שאוכל לענות לך על שאלה כזו גורפת דרך כאן, מבלי לבחון את האנרגיות הקיימות בחדר, לראות מה הקשר שלו לבית בו הוא נמצא, לסביבה בה הבית נמצא, לגיל הבית ועוד כהנה וכהנה פרטים שאני לקחת בחשבון כאשר אני בוחנת אנרגיות של בית כדי לקבוע אילו אנרגיות קיימות בחדר מסויים. הדבר היחידי שאוכל לומר לך הוא, שאם נעים לך בחדר, אם את ישנה טוב, אם את מרגישה שאת אוהבת אותו, הלימודים בסדר, חיי החברה שלך טובים - הוא בסדר. את יכולה גם להכנס למאמרים שלי, ולחשב את הכיוונים התומכים בך, ולראות האם את ישנה בכיוון תומך, האם כשאת ערה פניך פונים אל כיוון תומך, ואם לא - באיזו מידה את יכולה לעצב מחדש את החדר כך שתמשיכי להרגיש בו טוב ושהעיצוב יכלול את ההתחשובת בכיוונים התומכים בך. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי