כיצד להצליח

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/12/2006 | 16:30 | מאת: מרים

אני לומדת עצוב וברצוני להתמקד בתחום מסיום בעיצוב מה הכי מתאים לי לפי תאריך לידה 09.01.56 תודה

היי מרים, יש ענף בפנג שווי שנקרא אסטרולוגיה סינית. בשונה מהאסטרולוגיה המערבית, שעושה את המפה על פי מצב הכוכבים ברגע הלידה, האסטרולוגיה הסינית מתחלקת ל- 2: מפת הלידה, הבנויה ממצב האלמנטים = הגזעים והענפים ברגע הלידה = המפה הבסיסית, או היסודות - אם אפשר לקרוא להם ככה, וההשפעה של הזמן עליה. אני מניחה שאת מבינה שזה לא משהו שנעשה בניד עפעף, אלא תחקיר עמוק שנעשה לנתוני רגע הלידה הכוללים התייחסות לתאריך, לשעה ולמקום הגיאוגרפי. בניית מפה כזו וקבלת הנתונים שלה כרוכים בתשלום. אם את מעונינת, אנא פני אלי. שנת 2007 מופלאה! חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי