צבע לחדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/12/2006 | 20:11 | מאת: אבי

חמדה שלום אני צובע את 2 חדרי בנותי חדר אחד בצבע אפור עם שמנת או לבן האפור בקיר מערבי תאריך לידה 12.11.90 חדר של הבת השניה קיר מערבי כחול כהה ושאר הקירות בלבן או שמנת מה דעתך על בחירת הצבע תאריך לידה 11.10.89 אודה על תשובה אבי

היי אבי, נתחיל מהכיוונים: הקוואה של הבת הגדולה (1989) = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בה = 4: הצלחה גדולה = צפון, בריאות = דרום, זוגיות, מערכות יחסים ורומנטיקה = מזרח, כללי ולימודים = דרום מזרח. הקוואה של הקטנה, עם אותן הכותרות = 8: דרום מערב, צםפון מערב, מערב, צפון מזרח. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה של כל אחת אל כיוון תומך ואת הפנים - בזמן ערות גם כן אל כיוון תומך. זה באשר לתאריכי הלידה. באשר לצבעים, מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות ישנן בחדר, לא אוכל להמליץ לך על צבעים. מה שכן אוכל לומר, זה, שלאור העובדה שיש לכולנו אינטואיציות טובות (רק שהרבה פעמים, לצערי, איננו מקשיבים להן...) - לך על האינטואיציה שלך וצבע כמו שאתה מרגיש שנכון לעשות. שים לב, בהמשך, איך הצבעים השפיעו על הבנות. אם הן פורחות = הלכת על האינטואיציה שלך. בהצלחה! שנת 2007 נהדרת, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי