מיקום מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/12/2006 | 18:03 | מאת: יולנדה

לאיזה כיוון למקם את המיטה שלנו - לשיפור הפריון. אנו מנסים כבר יותר משנתיים. התאריכים: שלי: 7.7.73 בעלי: 17.7.66 איזה צד בבית כדאי לחזק לשיפור הפריון ? תודה לך

היי יולנדה, נתחיל עם הכיוונים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפון מזרח, זוגיות, מערכות יחסים ורומנטיקה = דרום מערב, כללי ולימודים = צפון מערב. הקוואה של בן זוגך = 7, והכיוונים (עם אותן כותרות): צפון מערב, דרום מערב, צפון מזרח, מערב. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה או אל כיוון הבריאות שלך = צפון מזרח, או אל כיוון ההצלחה הגדולה = מערב. מאחר ואת ובעלך "דומים", הרי שכל כיוון שטוב לך - יתאים גם לו. בנוסף, יש לך כאן כמה מחשבות על כניסה להריון: לכל צבע, מבנה, צמח, אדם וכו' יש אנרגיה המשפיעה על הסביבה ומושפעת ממנה. מכאן - שכל אלה משפיעים גם עלינו - בני האדם - ברמות פיזיות ונפשיות. בכדי להכנס להריון, חשוב שהסביבה כולה תהיה מאוזנת ותומכת. יחד עם זה, יש לשים לב בעקר לאזור הדרום מערבי המאופיין בפנג שווי ע"י 'אמא אדמה', שהינה אנרגיה של פוריות ונתינה. בכדי לתמוך באותה אנרגיה כדאי לשים אלמנטים בצבעי אדמה. פסל של פוריות מחימר - למשל, יתאים מאוד. לא לשכוח שכיוון השינה מאוד משמעותי, וכן שישנם כוחות שונים נוספים הנמצאים בבית שלך. נשמח לשמוע בשורות טובות! חמדה www.quantumleap.co.il אגב, אני מציעה לך מה שאני מציעה לרבים - כדאי לעשות איבחון של האנרגיות בבית כדי לדעת האם החדר שאתם ישנים בו בבסיסו תומך בהריון, או שכדאי לחשוב על שינויים בו כדי לגרום לסביבה להיות מאוזנת ותומכת.

26/12/2006 | 14:26 | מאת: יולנדה

ראשית תודה רבה לך על תשובתך. כרגע בצד המערבי של החדר ( בצמוד לצד הדרומי ) נמצא הארון בגדים שלנו. אני מניחה מתשובתך שמצב זה אינו תקין . לאור המלצתך , אני חושבת להעביר את המיטה במקום הארון - הראש לכיוון הצד המערבי של החדר . האם כדאי להעביר את הארון לצד המזרחי של החדר - מול המיטה או לצד הצפוני של החדר - מול דלת הכניסה ? דלת הכניסה לחדר נמצאת מול דלת הכניסה לבית בצד המערבי של החדר ( הוא יהיה בהמשך למיטה ) תודה רבה לך

מנהל פורום פנג שווי