צבעים מתאימים לקירות חדר כשר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/12/2006 | 14:58 | מאת: איציק לוי

שלום חמדה אשמח לקבל ממך מה הצבעים המתאימים לצביעת קירות חדר כשר או מועדון בריאות? מהם הצבעים המקובלים על ידי הפנג שואי? תודה, איציק

היי איציק, מאחר ולבצעים יש השפעה מאוד חזקה עלינו, הייתי מאוד ממליצה לך לעשות איבחון לאנרגיות של המקום ולהתאים את הצבעים לאנרגיות שבו. בכל מקרה, השאלה מה אתה רוצה להשיג: אם אתה רוצה להמריץ את האנשים לעבודה - השתמש בצעים עזים יותר כמו אדום אם אתה רוצה להקנות הרגשת רגיעה לאנשים - השתמש בצבעי הריפוי: ירוק ותכלת אם אתה רוצה לתת לאנשים הרגשה של מלכותיות - כתום בדרום. אם אתה רוצה להשרות אוירה של קרירות - סגול . מאחר ואתה עומד בפני צביעה ומעוניין לקבל את הכי טוב מהמקום, הייתי הולכת על איבחון והתאמת הצבעים לאנרגיות של המקום, ואז שילוב הצבעים והאנרגיות יחדיו יתנו לך את התוצאה האופטימלית. בהצלחה! חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי