עיצוב חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

17/12/2006 | 21:25 | מאת: אלונה

שלום אני מתכננת לעצב את חדר השינה שלי מחדש.החדר נמצא בכיוון דרום מזרח והמיטה ממוקמת מול הדלת בכיוון מזרח.האם כדאי לשנות את המיטה לכוון דרום.תאריך הלידה שלי 26.01.06 ואני נקבה.

היי אלונה, חנוכה חנוכה חג יפה כל כך.... לגבי חדר השינה: אתן לך כמה עקרונות לחשוב עליהם, אבל נדמה לי שתאריך הלידה שנתת קצת בעייתי.... לא? -:) 1. השתדלי לא למקם את המיטה מול דלת הכניסה לחדר, ואם אין ברירה, דאגי שבזמן השינה הדלת תהיה סגורה. 2. כדי להזמין/לטפח זוגיות - כדאי שתהיה גישה למיטה משני עבריה - לשני האנשים, עם 2 שטיחונים, 2 שידות וכו' = הזמנת / מתן מקום לבן הזוג. 3. חדר השינה זהו מקום אינטימי, וכדאי להשרות בו אוירה רומנטית, ולא לעשות בו מחסנים (גם לא מתחת למיטה בארגז המצעים. שם - רק מצעים). 4. באזור הדרום מערבי של החדר - כדאי לתלות תמונה המסמלת עבורך זוגיות, או לשים פסל כזה. גם זוג פמוטים יכול לשמש לתפקיד הזה. 5. אם ישנם שירותי צמודים לחדר, כדאי שהדלת שלהם תמיד תהיה סגורה, ושמכסה האסלה תמיד יהיה מורד - עוד לפני הורדת המים. 6. כדאי לא להשעין את ראש המיטה אל קיר השרותים. שבת מופלאה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי