מה מביאים לבית חדש

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/12/2006 | 09:52 | מאת: ורד

שלום רב, הוזמנתי לחברה לחנוכת בית אינני יודעת מה מקובל להביא לבית חדש ישנן דברים שמביאים לברכות מה הם ? תודה על העזרה ורד

היי ורד, אני בדרך כלל מביאה עציץ יפה. זה תמיד יפה, תמיד רענן, ותמיד מאפשר לבעלי הבית - במידה ואינם אוהבים זאת, "לייבש" אותו. הרבה פעמים אנשים מביאים מתנות שגורמות למקבלים להשתמש בהן למרות שאינן לטעמם, כדי לא להעליב את הנותן. עציץ זו מתנה שחוסכת את המצב הזה: את נתת מתנה יפה, הם קבלו מתנה - ושמרו עליה אם רצו, ויבשו אותה אם לא, ואף אחד לא נמצא נעלב/מעליב. מה דעתך? ואת בטח התכוונת למוצרים השייכים לפנג שווי. לגבי זה - מאחר והמוצרים צריכים להתאים לאנרגיות הקיימות בבית - ומאחר ואיננו יודעים מה באמת מרחש שם - כדי לא להימצא מזיקים - כדאי לא להביא מתנה בסגנונן הזה. מזל טוב לחברים על הדירה החדשה! כל טוב גם לך וחג שמח, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי