כניסה לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/11/2006 | 10:25 | מאת: מלי

חמדה שלום, בעלי ואני עורכים שיפוץ בימים אלו וחשבנו לחפות את 2 קירות הכניסה לבית באבנים. הכניסה לבית היא מעין מבואה קטנה, הדלת נמצאת בין שני קירות מקבילים קטנים שאותם חשבנו לחפות. יש לציין כי הכניסה לבית נמצאת בפינת התמיכה (ע"פ ייעוץ שקיבלתי בעבר), והיא חסרה מבנית, אולם הדלת שבכניסה כביכול מאזנת את החוסר. מאחר ופינת התמיכה מזוהה עם אב הבית חשוב גם לציין כי מס' הקואה של בעלי הוא 7 (שלי 2) ההתלבטות שלי שאולי שימוש באבנים בפינה שיסודה הוא מתכת עשוי להחליש את הפינה שכל כך חשובה לבית מאחר וממנה נכנסת האנרגיה לבית. אודה לתשובתך בהקדם, מלי

היי מלי, כאשר עושים יעוץ פנג שווי, יש אפשרות לגשת אליו בכמה רמות: ישנה רמת חלוקת הבית לפי הבה גוואה, שזוהי חלוקת הבית לפי שמונת הארמונות, וזה היעוץ שאת קיבלת. ישנה רמת העפת הכוכבים, שזוהי הרמה בה מתייחסים לאסטרולוגיה של הבית = הכיוונים שלו, מתי הוא נבנה, התכנית שלו, מה יש סביבו, כמה תנועה יש סביב, ועוד כהנה וכהנה נתונים, וזוהי הדרך בה אני בוחנת בית. לפי הייעוץ שאת קבלת, אם הבנתי נכון, הרי שפתח הבית שלכם נמצא בפינה הצפון מערבית של הבית, שזה אזור האבות. לפי הבה גוואה, זה באמת אזור המקושר עם המתכת, ומאחר והאדמה היא האמא של המתכת, הרי שלבנים העשויות מאבן = אדמה, יכולות לתמוך באזור הזה. הקוואה שלך ושל בעלך מתקשר לאנרגיות של הבית באופן אחר. כאן לבנים זה בסדר. בהצלחה! כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

08/11/2006 | 23:21 | מאת: מלי

המון תודה על העצה. חשוב לי לציין שהייעוץ שקיבלתי אכן הכיל את נוסחת הכוכבים המעופפים והתייחס לכל הפרמטרים שהזכרת. מה שעוד נמסר לי זה שהעידן הוא 8, פייסינג: מזרח 3 , וסלון הבית שנמצא מול הכניסה באזור דרום, מכיל צרוף של שני כוכבי 8. אני לא יודעת אם זה עוזר/קשור להתלבטות שלי, אבל בכל אופן המון תודה.

מנהל פורום פנג שווי