קורת מזגן בחדר הילד - דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/08/2006 | 10:14 | מאת: משה

שלום חמדה, אני נהנה מאוד מהפורום. לאחרונה עברנו דירה והתקנו מזגן מיני מרכזי עקב אילוצים השרשור (צינור של המזגן) שקוטרו 32 ס"מ עובר מעל מיטת התינוק שלנו (תאריך לידה 20/3/05). ואח"כ נראה כמו האות "ר" אנו רוצים להסתיר את השרשור באמצעות גבס. כאשר נכסה אותו עם גבס זה יצור קורה מעל מיטת התינוק. מה הפתרון המוצע? האם שינוי של צורת הגבס יתאים? האם זה נורא? האם זה קשור לכך שקשה לו לישון בימים האחרונים? בנוסף, רציתי לשאול מהו הכיוון המועדף שלו? בתודה, משה

היי משה, ראשית חן חן על הפירגון. לגבי הקורה, באמת לא רעיון מוצלח. יש אפשרות לעטוף אותה עם בד רך ולבן, שיטשטש את קיום הקורה, יצור כעין גל רך באזור. לפי הפניה שלך אני מניחה שאי אפשר להזיז את המיטה? כי זה כמובן הכי טוב, אבל בכל מקרה לעטוף את הקורה הזו. לגבי חוסר הרגיעה של הילד, שים לב האם אין בסביבת השינה שלו "רעש" של צבעים. גם מצעים רועשים מידי עלולים להשפיע. אם יש כזה "רעש" בדמות משחקים רבים, כדאי לאסוף אותם בזמן השינה ולכסות אותם עם בד בעל צבעים רגועים או להכניס למגרות וכו'. הקוואה של התינוק = המספר המסמל את הכוונים התומכים בו = 7: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = דרום מערב, מערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = מערב. כלומר, כדאי להפנות את ראשו אל כיוון תומך, וגם לשים לב שהמיטה לא תעמוד מול דלת הכניסה לחדר. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי