חלום על ברבורי מנדרין

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/04/2006 | 21:10 | מאת: קרן

חמדה שלום! שמי קרן (בת 30), רווקה (כמהה לשינוי: חתונה, משפחה, ילדים). בשבת שעברה חלמתי שאני נכנסת עם אחותי לחנות זהב, על מנת לקנות תכשיטי זהב. לא הצלחתי למצוא תכשיט שידהים אותי וחשתי מעט מאוכזבת, אחותי כן מצאה וכשהגענו לקופה לשלם, ראיתי במדף ליד המוכר זוג ברבורי מנדרין יפיפים מחרסינה, צבעוניים (קטנים לא גדולים). נדהמתי מהברבורים. החלום היה לי מוזר, כי זה לא משהו שראיתי או דיברתי עליו לאחרונה. ברור שיש כוונה ניסתרת מאחור. השאלה שלי האם אני צריכה לקנות זוג ברבורי מנדרין (ואם כן איפה קונים)? והאם דבר כזה יכול לסייע? או שיש דברים מעבר. בברכה, קרן.

היי קרן, אם הייתי מפרשת חלומות, ואם הייתי יודעת שאת מאמינה בסמליות של ברבורי המנדרין, אולי הייתי מפרשת את החלום שלך כנבואה על קשר הדוק בקרוב? וזו יכולה להיות סיבה טובה לרכוש אותם, או משהו אחר המסמל עבורך זוגיות (פסל/תמונה), ולהניח בפינה הדרום מערבית של חדר השינה (או כל חדר אחר). את הברבורים הללו ניתן לרכוש בהרבה מחנויות העידן החדש. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי