לימודים קריירה שזקוקים לדחיפה קלה( אולי יותר מקלה)

דיון מתוך פורום  פנג שווי

24/02/2006 | 01:09 | מאת: מיקי

שלום נולדתי בתאריך 14.2.77 ואני אשמח לקבל הכוונה בנושא בהתאם לתאריך שלי.. כמו כן יש מצב של חוסר התפתחות בתחום הלימודים אצלי ..כבר שנים שאני משום מה לא מסיימת את התואר האקדמי שלי... אין מוטיבציה וויש חוסר באנרגיות וכך זה גם בכלמה שקשור לעבודה וקריירה מקצועית. אני נשואה ואני אמא לילד מקסים ורוצה שדברים יזוזו קצת.. אולי הפנג שוואי מציע לי משהו ..?? אשמח לקבל ייעוץ שקשור בארגון הבית ואם תוכלי לומר לי כמה מילים בהתאם לתאריך הלידה שלי שאולי יעזור לי לבחור תחום \ מקצוע שיטיב עימי ואני עימו.. תודה

היי מיקי, כמה זמן את גרה באותו מקום? והאם את יכולה להיות קצת יותר מדוייקת לגבי תחילת הרגשת התקיעות שלך? כי מאוד יתכן שהרגשת התקיעות של מקבלת חיזוק מהבית, ובאמת איבחון של האנרגיות שלו + ייעוץ איך לארגן אותו, יכול להניע את האנרגיה. את בהחלט מוזמנת להתקשר אלי בקשר לזה. לגבי איבחון על פי תאריך הלידה, ישנן 2 דרכים לעשות זאת: האחת, המאוד כללית והנקראת 9 סטאר קי, הינה זו שאני אתן לך כאן. אבל כאמור - מאוד מאוד כללי. ישנה הדרך השניה, הנקראת 4 עמודי הגורל, שזה ניתוח המפה שלך שמתחשב הן בתאריך הלידה, הן בשעה והן במקום, וזה ניתוח שנותן לך פוטנציאלים הרבה יותר מדוייקים, אפילו מתייחס לתקופות שונות בחיים אבל - זה ניתן בתשלום. אז כמו שאמרתי, הניתוח המאוד כללי - 9 סטאר קי אומר: הקי שלך = 6 – כוכב מתכת. הטריאגרמה צ'יאן. (= הגדרה אנרגטית) כיוון צפון מערב. הכח והעוצמה של השמים והיאנג המוחלט שולטים בכוכב זה. אנשים אלה בעלי אופי חזק וחד. הם החלטיים ועלולים להיות נוקשים, תכונתם הברורה היא מנהיגות ושיטתיות. אלו אנשים שהצדק והמוסר חשובים להם. הם עלולים להיות רודפי צדק ושלמות או מלאים בבקורת. במערכות יחסים יבטאו את הצד האחראי והנאמן. המקצועות המתאימים ביותר קשורים להנהגה או עסקים, וחוש הצדק מתאים למשפטנות. מקווה שעזרתי לך, ואשמח לקבל התרשמותך מהניתוח הזה. וגם, את מוזמנת להכנס לאתר שלי www.quantumleap.co.il להשתמע וכל טוב, חמדה

21/03/2006 | 11:24 | מאת: מירי

בנושא כסף וקריירה אני מאוד מאוד תקועה. איך אפשר לשפר את נושא הכסף אצלי בברכה ותודה מירי

מנהל פורום פנג שווי