זוגיות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

12/02/2006 | 14:27 | מאת: אנה

לחמדה שלום, מה לדעתך הכיוון המועדף בישבילי לזוגיות לפי תאריך לידה? נולדתי ב:10 לאפריל 1978. שאלה נוספת, אם לא מתאפשר למקם את העצמים בחדר בכיוונם האופטימלי, האם ישנה דרך לשפר אץ המצב בעזרץ סמלים כל שהם? תודה מראש אנה

היי אנה, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך, = 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום מערב. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה או לצפון מזרח או לצפון מערב, ואת הפנים אל הכיוונים האלה בזמן שאת ערה. בחדר השינה כדאי שיהיה מקום לבן הזוג כאילו הוא ישנו, כדי לזמן את האנרגיה שלו: גישה למיטה משני צידיה, 2 שטיחונים, 2 ארוניות וכו'. האווירה - רומנטית ורגועה. מתחת למיטה - מצעים בלבד (לא לעשות שם מחסן קטן) באזור הדרום מערבי של החדר - לתלות תמונה המסמלת עבורך זוגיות, או לשים שם פסל כזה. זוג פמוטים יכול לשמש לתפקיד. את יכולה לחזק את הדרום מערב בכל אחד מחדרי הבית בעזרת תמונה/פסל המסמלים עבורך זוגיות. לגבי הכיוונים - אי אפשר להשתמש בתחליפים לכיוונים, בשום דרך שהיא. כל טוב, חמדה ואת מוזמנת לאתר שלי: www.quantumleap.co.il

12/02/2006 | 15:39 | מאת: אנה

תודה רבה

מנהל פורום פנג שווי