כיוון שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/02/2006 | 10:17 | מאת: אווה

בני נולד בתאריך 14.10.05 מהו כיוון השינה הטוב ביותר עבורו האם תלייה של מוביילים מפריעה לשינה

06/02/2006 | 10:26 | מאת: אווה

מה ניתן להוסיף לשינה טובה ובריאות

בקר טוב אווה, הקוואה של בנך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו = 4. הכיוונים המומלצים לבנך הם: הצלחה גדולה = צפון, בריאות = דרום, מערכות יחסים = מזרח, כללי ולימודים = דרום מזרח. כלומר, כדאי להפנות את ראשו בזמן השינה אל אחד מהכיוונים הללו, כשהכי טוב זה צפון, אח"כ דרום וכו'. האם הוא לא ישן טוב? האם אינו רגוע? אם התשובה חיובית, כדאי להתבונן בחדר ולראות האם יש בו יותר מידי רעש של צבעים. אם כן, כדאי לאסוף אותם בזמן השינה ולהכניס לארון סגור או כוננית סגורה (אפשר עם וילון), ואם התשובה חיובית, אז כדאי שהמובייל גם הוא יהיה מצבעים שקטים. יום נהדר, חמדה את מוזמנת להכנס לאתר שלי: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי