פסל דייג

דיון מתוך פורום  פנג שווי

04/01/2006 | 14:04 | מאת: פזית

שלום רב לך. רכשתי פסל של דייג על סירה והמון דגים חלק ברשת וחלק על הסירה. הפסל צבעוני ויפה והנחתי אותו על המזנון בסלון ומשום מה נדמה לי שמיום שהפסל אצלי הולך לי כסף סתם או על רפורטים מהעבר או הוצאות על מכשירי חשמל שמתקלקלים.אני לא מבינה כל כך בפנגשוואי אבל פירשתי זאת כאילו שהדגים ברשת אז לדייג בורח המזל ואולי גם אצלי? אנא כיתבי לי מה דעתך? ומה מסמלים דגים בפנגשואי.. תודה!!!

היי פזית, מה דעתך פשוט להכניס את הפסל לארון ולראות מה קורה? אולי באמת הוא מפעיל שם משהו שגורם לאנרגיה להשתנות, ולא לטובה. נסי, וספרי מה קורה. שבת נהדרת, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי