קריסטל בחלון מטבח

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/12/2005 | 11:56 | מאת: מאיה

המטבח שלי הוא בכיוון דרום מזרח. יש לי חלון גדול ומרווח שם ( בכיוון דרום מזרח). נכנסת לשם כל בוקר שמש מדהימה. האם אפשר לתלות שם מובייל עם קריסטל ממש בצד החלון, כדי שקרני השמש יצרו קרניים צבעוניות מהקריסטל. הקריסטל יפזר את האנרגיה , או ,יוסיף אנרגיה? אם זה בסדר להוסיף שם קריסטל , אז איזה? יש משהו מסויים?

היי מאיה, קריסטל בשמש = הנעת אנרגיה. הוא מדהים שם. אבל, לפני שאנו תולים קריסטל, כדאי מאוד לדעת אילו אנרגיות יש באותו אזור והאם אנו באמת רוצים להניע אותן. לכן לא אוכל להמליץ לך בענין הזה לפני שאני מאבחנת את האנרגיות ובודקת מה קורה. אבל, את יכולה ללכת אחר לבך. שבי באזור הזה עם עיניים עצומות, הרגעי, וחושי מה קורה שם. דמייני שהוספת את הקריסטל, וחושי איך זה מרגיש. ופעלי בהתאם. אשמח לשמוע מה החלטת ומה קרה, יום מופלא וחג אורים שמח, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי