מתי ניתן לשים מראה בחדר שינה?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/12/2005 | 13:51 | מאת: ענת

היי חמדה, באיזה מקרה ניתן לשים מראה בחדר השינה, והיכן? ומזרקה לצורך הפעלת השפע באיזה צד שמים? (אני מס' 1 יסוד מים) תודה על תשובותיך ענת

היי ענת, מראה ניתן לשים בכל חדר שינה, אבל כדאי שהיא תהיה בתוך הארון. לא מראה חשופה. או לכסות אותה בדרך אחרת. ראיתי כבר שתלו וילון מהתקרה כאילו יש חלון, ומאחוריו היתה מראה. וזה היה יפה מאוד. בכל חלל ישנן מספר אנרגיות, שתיים לפחות, שבדרך כלל נעדיף להפעיל אחת מהן (ביחס לתיפקוד אותו חדר, ביחס לאנשים הגרים בו וכו'). לפעמים מים = מזרקה, יכול להיות דבר נפלא, דבר שיכול להביא הרבה טוב לבית, ולפעמים, אם שמים אותו במקום שיש אנרגיות שאיננו רוצים לחזק, מים עלולים לחזק אותן, ולא בטוח שיצא מזה טוב. לכן, לאו אוכל להמליץ לך היכן לשים מזרקה מבלי לאבחן את האנרגיות הקיימות אצלך בבית. לכי אחר לבך, ושימי היכן שמרגיש לך נכון. הרבה פעמים זו התשובה הכי נכונה. כל טוב, חמדה www.quantumleap,.co.il;

מנהל פורום פנג שווי