מראה במבואה לפני חדרי שינה של ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

07/12/2005 | 12:42 | מאת: מאיה

האם אפשר לתלות מראה מול דלת חדר השינה ובצידו של החדר האחר (מחוץ לחדר), מדובר במעין הול בו נמצאים שני חדרי שינה לילדים , שהדלתות אליהם יוצרים צורת "ר".

היי מאיה, אם הבנתי נכון, את מתכוונת למראה שתהיה מול אחת הדלתות של חדרי הילדים שלך בתוך ההול. קודם כל זה טוב שהמראה לא תהיה בחדר השינה. אבל קשה לי לומר לך בפה מלא שזה טוב מול הדלת של אחד החדרים, כי אינני יודעת אילו אנרגיות ישנן באזור הזה, ומראה מכפילה את האנרגיות של האזור בו היא נמצאת. אז בקטע הזה הייתי מציעה לך ללכת אחר לבך, ולבחור את המיקום שהכי נראה לך. הרבה פעמים אנחנו עושים דברים נפלאים כאשר אנחנו הולכים אחר ליבנו. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי