אהבה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/11/2005 | 09:22 | מאת: עינת

הי, אני גרה עם חברה בדירה שכורה. לאחרונה התחלנו לקרוא קצת על פנג שוואי ולנסות לעצב את דירתינו מחדש (עד כמה שאפשר). ברצוננו להוסיף אהבה בבית על מנת לעודד מציאת בני זוג מתאימים. מתוך הספרים קשה מאוד לעשות את השינוי, שינוי אחד גורר שלא בידיעתנו שינוי נוסף שלאו דוקא היינו רוצות בו. האם תוכלי לתת לנו "טיפים" שימושיים? תודה רבה, עינת.

היי עינת, נתחיל עם חדרי השינה - בהנחה שלכל אחת יש ממש חדר שינה. ואם לא ממש - קחו מתוך מה שאמליץ את מה שתוכלו. כדאי שתהיה מיטה זוגית (או לפחות מיטה וחצי), שתהיה מוכנה לקבלת בן הזוג: גישה למיטה משני צידה, 2 שטיחונים, 2 שידות - וכו' = לתת לו מקום כאילו הוא ישנו פיזית. אם זה אכן חדר שינה נטו - לדאוג שתהיה בו אווירה רומנטית, שמתחת למיטה לא יהיה "מחסן קטן". הדבר היחידי שאפשר לאחסן מתחת למיטה אלו הם מצעים. בנוסף, באזור הדרום מערבי של החדר לתלות תמונה המסמלת זוגיות / פסל / זוג פמוטים. את הדרום מערב אפשר לחזק גם בחדרים אחרים = לשים תמונות מתאימות גם בחדרים אחרים. (אצלי במטבח, באזור הדרום מערבי יש ארון שעליו ישנו בקבוק יין המפוסל כזוג מחובק). ולא פחות חשוב הוא מצב המודעות והאמונות שלנו. כדאי לנתב את תשומת הלב למקום בו אנו מאמינים שאכן ניפגוש בן זוג, שמגיע לנו את בן השוג הכי מתאים לנו, ושנחליט ונצהיר(בכתב, למשל) מה בדיוק אנו רוצים בבן הזוג המבוקש. הרבה אושר ושמחה, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי