בניית בית חדש

דיון מתוך פורום  פנג שווי

12/11/2005 | 21:51 | מאת: מימי

חמדה ערב טוב!!! רכשנו מגרש באיזור דרום הארץ מול נוף הרים משגע. אנו נמצאים שבשלב תכנון תוכניות הבנייה ונעזרתי בספר של סיימון בראון בכדי לגלות את המיקומים הרצויים של חדרי הבית.התוכנית שבנה האדריכל התאימה לכתוב בספר: ח.אורחים-מערב, ח.שינה ילדים-מזרח, ח.אוכל-מערב, שירותים ואמבטיה-מזרח, קמין-צפון מזרח. החדרים ה"בעייתיים" מבחינת מיקומם על גבי תוכניית הבנייה- המטבח נמצא בדרום-מערב וח.שינה הורים נמצא בדרום מזרח. חשוב לי מאוד המיקום של ח.שינה הורים בכדי לשפר את הזוגיות. כיצד ניתן לשפר את הצ'י בחדר ע"י הכנסת אלמנטים בח. שינה הורים ובמטבח? האם המיקומים המצויינים בספר הם נכונים? אשמח לקבל כיוונים: אישה-11.4.68, בעל-27.1.59, ילד-1.10.04 תודה ושבוע טוב מימי

היי מימי, צר לי לאכזב אותך, אבל אני כלל לא בטוחה שהבחירות שלכם את המיקומים הן הבחירות הכדאיות. לצערי, בספרים מדברים על הרמה המאוד ראשונית של הפונג שווי, שהיא רמת הבה גוואה = חלוקת הבית ל- 8 ארמונות. בייעוץ פונג שווי נותנים משקל הרבה יותר כבד לכוכבים המעופפים = לאסטרולוגיה של הבית = השפעת הזמן, השפעת הסביבה, השפעת האנרגיות המגיעות מהאדמה, ואת כל זה מתבלנים עם חלוקת הבה-גוואה. כלומר, אינני יכולה לומר לך, מבלי לבדוק באופן מעשי בשטח, האם הבחירות שלכם הן הכי טובות לכם. לפעמים דווקא באזור שנראה לך "בעייתי" יכולה להיות האנרגיה הכי טובה בבית, ובסופו של דבר היא תהיה זו שתשפיע. מה שהכי חשוב זה מיקום דלת הכניסה לבית, שהיא בבחינת הפה שדרכו "נכנס האוכל" = נכנסת האנרגיה לבית, ואם יש בדלת אנרגיה טובה - כל הבית פורח. אין זה אומר שהבחירות שלכם לא טובות. מאוד יתכן שבאופן אינסטינקטיבי הצליח לכם למקם את החדרים במקומות הכי טובים עבורכם. אבל שוב - את התשובה לזה אני יכולה לתת אלא רק אחרי שאני בודקת מה קורה בשטח. אפילו אם הייתי רואה את המפה של הבית שלך, מבלי להיות בשטח - לא הייתי יכולה להמליץ מטוב ועד רע. מאחר ואת מאמינה בנושא, אם עדיין לא הגשתם את התכניות לאישורים, הייתי ממליצה לך להוסיף למשוואה הכלכלית הכרוכה בבניית בית את ייעוץ הפונג שווי, כדי באמת לקבל את האופטימום שאפשר. אגב, מנסיון, גם אם הגשתם את התכניות, מה שהוועדות המאשרות מוודאים זה שלא חרגתם מגודל הבית המותר, שלא התקרבתם מידי לגדרות/לשכנים, ואם בניתם מרתף - לדעת איך למסות את הבית. שינויים בפנים אפשר לעשות גם לאחר קבלת האישורים. ובינינו, הרבה יותר קל לתקן תכניות מאשר לתקן בית בנוי, לא? לגבי הכיוונים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 1: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. הקוואה של אישך = 6, והכיוונים - עם אותן הכותרות: מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב. הקוואה של הילד = 2: צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. מעל התמונה שלי משמאל למעלה, ישנו מאמר שלי על הכיוונים התומכים. אני עשיתי עבורך את החישוב, אבל ממליצה לך לקרוא אותו כדי לדעת איך להשתמש בנתונים האלה של הכיוונים. אני מאחלת הצלחה בכל בחירה שתעשי, שבוע מופלא, חמדה www.quantumleap.co.il

ושוב היי מימי, רציתי לוודא שהעברתי את המסר השלם = שמאוד יתכן שמה שעשיתם נהדר, רק שאני אינני יכולה להגיב ולהמליץ מבלי להיות במקום. ושוב בהצלחה! חמדה www.quantumleap.co.il

ושוב היי מימי, מאחר וגם אני בניתי בית לאחרונה, יש לי משהו מענין לספר לכם על צורת הבניה. (לא קשור לפונג שווי) אם תרצו לשמוע, אתם מוזמנים להתקשר עמי: 052-3328438 שבת שלום, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי