עקרונות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/11/2005 | 17:28 | מאת: לימור בד

מהם הכללים הבסיסיים בעיצוב ותכנון דירה? האם ישנם כללים קבועים היכן כדאי למקם חפצים שיש בכל בית כמו תמונות, מראות, מכשירי חשמל, רהיטי סלון?

היי לימור, זה מה שנקרא: ללמוד את תורת הפונג שווי על רגל אחת... בטח שישנם כללים לכל השאלות שלך. הכללים הם, לאבחן את האנרגיות הקיימות בבית שלך, ואז להשתמש בכל אותם פריטים שציינת ובעוד, כדי לגרום לאנרגיה הקיימת שם לתמוך בך, בחייך, ובשאיפותיך. מאחר וללמוד לוקח כמה שנים (ואת בהחלט מוזמנת - אם את רוצה, ואשמח להמליץ לך על בי"ס), ומאחר ויתכן ואת רוצה לקבל את האינפורמציה היכן לשים מה קצת יותר מהר, את מוזמנת להתקשר עמי ולקבוע איבחון ויעוץ. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי