צביעת בית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/10/2005 | 14:10 | מאת: יצחק

חשבתי לצבוע את הסלון + מטבח באפרסק בהיר וחדר השינה בירוק פיסטוק בהיר האם אלו צבעים טובים?

היי יצחק, אכן אלו צבעים טובים. השאלה היא אם הם גם מתאימים לאנרגיות שיש לך בשני החדרים האלו? ואת זה אינני יכולה לודעת מבלי לאבחן את האנרגיות הקיימות בהם. אחת הדרכים היותר עוצמתיות להשפיע על אנרגיה, אלו הצבעים. ולכן, כמו שאמרתי, מבלי לאבחן את האנרגיות הקיימות אצלך בבית - מצטערת, אבל אין באפשרותי לאשר. מאידך - אתה יכול ללכת אחר לבך, ויתכן שהבחירה שלך תהיה נכונה. בהצלחה, וגמר חתימה טובה, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי