שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/10/2005 | 14:20 | מאת: שלי

שמי יעל מה המקצועות שמתאמים לי אני נורא מיתלבטת

06/10/2005 | 14:27 | מאת: שלי שוב

שמי יעל נולדתי בתאריך 13.3.1983 אני בת 22 מיתלבטת מה לילמוד אניני יודעת מה רק שאני יודעת שאני אוהבת לעבוד בצוות . מה היית ממליצה לי לילמוד ?? אני מרגישה לעיתים חסומה שהכול עצור ולא זז בכלל שקשה לא להיתקדם כמה שאני ארצה לילמוד יהיה קשה לי יותר מימה זה יכול לקרות שהכול ניתקע ובקושי זז?? וזה משפיע על כול תחומי החיים ??? ומה עלי לעשות כדי לתקן את זה ??

היי יעל, לפי הפנג שווי ישנן שתי דרכים לבדוק התאמות לאדם: הדרך המאוד מאוד כללית - אבל די קולעת הנקראת nine star qui ו 4 עמודי הגורל - שהינה דרך מאוד מדוייקת, מאוד מפורטת, אבל כרוכה בתשלום. כאן אני אתן לך את הניתוח הכללי יותר, ואשמח לתגובתך. קי 8 – כוכב אדמה. הטריאגרמה קן. כיוון צפון מזרח. (טריאגרמה = סימבול סיני). דימוי ההר של טריאגרמה זו מתאר עמידה ועוצמה אשר עומדת במקום. אלה אנשים בעלי נחישות ורצון חזק , חוזק ויציבות המגיעים מבפנים – מעוצמה פנימית. יש נטיה להתכנסות וריחוק, אולי לתקופות מסוימות. יש נטיה להתקדם לאט ובהתמדה. האפשרות לבטא יציבות וקרקוע אינה מציעה יכולת מנהיגות, אולם אלו הם אנשים הקשורים עם עשייה ויצירה הבאה מהתמדה ולמידה. הנטיה היא לעסוק בתחומים ראליים, ראיית חשבון, עורכי דין, שוטרים, פעילות באיגודים שונים, עובדי הפקה ומחקר, וכו'. אם פוליטיקה – אז במסגרת מקומית. חג שמח ושנה טובה, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי