חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/09/2005 | 12:28 | מאת: לי

אני נכנסת לבית חדש שהגג הוא רעפים ובחדר השינה הוא הואל קצת באלכסון כמו משולש - לא מדובר במשטח ישר, מה כדאי לעשות?

בקר טוב לי, מאוד כדאי לא לישון עם הראש תחת החלק הנמוך שבאלכסון. שימי את המיטה כך שתישני באזור החלק הגבוה. השתדלי שהמיטה לא תהיה מול דלת הכניסה לחדר, ואם אין ברירה, כדאי לישון עם הדלת סגורה, או לשים חציצה בינה לבין המיטה (פרגוד, ארונית, או אפילו בובה גדולה). יום נהדר, חמדה www.quantumleap.co.il

26/09/2005 | 08:59 | מאת: לי

אתמול בדקתי התקרה בצורת משולש, כאשר באמצע יש קורה אני מתכננת לשים את המיטה באמצע אך מה לעשות בקשר לקורה.

מנהל פורום פנג שווי