כניסה לבית חדש

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/09/2005 | 10:50 | מאת: שרון

שלום תאריך הלידה שלי 10/01/75 של בת זוגתי 25/09/75 של הילדה 16/11/02 חדר השינה שלנו הוא בכיוונים דרום מערב הכניסה לחדר היא מהמזרח ויש לנו רק מקום אחד להכניס ארון וזה בצפון. בדרום יש גם חלון, שאלתי היא אך הכי נכון לסדר את החדר בכדאי שיהיה לנו טוב והרבה אהבה בכיוון שיש לנו קצת בעיות כרגע. החדר של הילדה הוא גדול יותר והוא נמצא בכיוון צפון מזרח כאשר יש נישה לחלון בדרום והכניסה היא מהמערב ויש חלון בצפון אך הכי נכון לסדר את החדר כדאי שלילדה יהיה טוב. תודה

בקר טוב שרון, מצטערת, אבל אינני יודעת האת זה את או אתה? יום נהדר, חמדה

26/09/2005 | 08:57 | מאת: שרון

מדובר בבחור

היי שרון, יש כאן מקרה לא רגיל, שלכולכם - לשלושתכם יש את אותו הקוואה = המספר המסמל את הכיוונים התומכים. מזה יוצא שכל מה שאומר מתאים לכולכם. הקוואה שלכם הוא 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, זוגיות ומערכות יחסים = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כלומר - כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו. כמו שאתה מתאר את החדרים, הרי שאתם יכולים להפנות את ראש המיטה אל כיוון מערב = כיוון הזוגיות והרומנטיקה. כדאי להפוך את חדר השינה לחדר מאוד רומנטי, עם גישה למיטה משני צידיה, 2 שטיחונים, 2 ארוניות, = הכל לשני בני הזוג. בחלק הדרום מערבי של הקיר כדאי לתלות תמונה המסמלת עבורכם זוגיות/לשים פסל, אפשר לשים זוג פמוטים. אפשר לחזק את פינת הזוגיות גם בחדרים אחרים של הבית - שוב תמונות / פסלים וכו'. לגבי הבת כדאי גם - אם אפשר - להפנות את ראש המיטה למערב.לפי התאור שלך זה נראה אפשרי. כמה כללים שכדאי לשים לב אליהם: 1. לא לישון עם הרגליים מול דלת הכניסה, ובכלל שהמיטה לא תעמוד מול דלת הכניסה. אם אין ברירה - לשים חציצה בין המיטה לדלת. 2. להשתדל לא לעשות מחדר השינה גם "מחסן קטן". 3. כדאי שבזמן שהילדה ישנה, היא תישן בסביבה רגועה מבחינת צבעים, שיהיה שם רגוע בכלל ונעים. שנה נהדרת, חמדה www.quantumleap.co.il

29/09/2005 | 09:06 | מאת: שרון

במידה ונפנה את ראש המיטה לכיוון מערב, המיטה לא תהיה ממש מול הדלת אבל היא תהיה מול קיר שבסופו יש דלת, האם זה בסדר וכמו כן יש בדיוק באמצע החדר בתקרה קורה ובמידה ונשים את המיטה במערב הקורה תהיה בדיוק מעלינו באמצע, האם בכל זאת כדאי לשים כך את המיטה או עדיף להתעלם מהכיוונים בגלל המקרה הנ"ל. תודה

מנהל פורום פנג שווי