תקועה במקום למעלה משנתיים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/09/2005 | 21:26 | מאת: ש

שלום לך במשך כשנתיים וחצי הנני "תקועה" , מבחינה מקצועית ,אין שום התקדמות ולהיפך מבחינתי רק הרעה בתפקיד (במערכת ביטחונית).אני מנסה הכל ושום דבר לא זז.אני מתכננת להרשם ללימודים לתואר שני במינהל עסקים על אף שאיני בתוכה כי זה הכוון,לאחרונה אף שיניתי את ראש המיטה, בה אנו ישנים ,לכוון מערב מכוון צפון- צפון מזרח בה היא הייתה מאז שנכנסנו לדירה(כ-3 שנים). אציין עוד כי תאריך הולדתי הוא 27.07.1975 ואודה לך מאד אם את תחלצי אותי מהמצב שאוכל להזיז דברים בחיי.

היי ש נתחיל עם הכיוונים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, זוגיות ומערכות יחסים = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כלומר, הפניית הראש לכיוון מערב הינו מהלך טוב מבחינתך. אבל כשאנחנו מדברים על פנג שווי, אנחנו מדברים על המון השפעות שיש על בית שאת כולן יש לקחת בחשבון כאשר עושים איבחון של בית, כמו למשל: השפעת הסביבה, השפעת מיקום דלת הכניסה, השפעת מיקום החזית, גיל הבית, ועוד כהנה וכהנה. מזה אפשר להבין, שבעצם כאשר עושים איבחון לבית, בוחנים אותו מכל פן אפשרי, בודקים איך כל דבר משפיע ומושפע, ואיך, בסופו של דבר, כל המערך הזה משפיע על דיירי הבית מכל הבחינות: כלכלית, בריאותית, חברתית, מצב רוח וכו'. בעצם, את מתארת מצב שהתחיל פחות או יותר מאז שנכנסתם לגור בבית הזה. כלומר על פניו נראה, שיתכן מאוד ששינוי בבית יוכל לתת דחיפה קדימה לדברים. ולכן אני מציעה לך להזמין איבחון לבית, כך שאוכל לבדוק ולראות איך ומה אוכל להמליץ לך לעשות כדי לשפר את זרימת האנרגיה, ולגרום לאיזון בבית כך שיוכל לתמוך בך וברצונותיך. את מוזמנת להתקשר עמי בענין הזה אל טל. 052-3328438 ואת גם מוזמנת לגלוש אל האתר שלי: www.quantumleap.co.il כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי