מראה בחדר השינה מול דלת הכניסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/09/2005 | 08:59 | מאת: קפי

אצלנו ממוקמת המראה מול דלת הכניסה לחדר השינה ז"א איך שפותחים את הדלת להכנס לחדר נתקלים במראה שממול (אך היא לא ניצבת מול המיטה, המיטה בזוית אחרת) האם זה בסדר? ואם לא מה אפשר לתלות או לשים כדי לעזור כי את מראה זו תהיה בעייה להוריד...

היי קפי, נתחיל מזה, שמראה בחדר השינה לא מומלצת בכל מקרה. הבעיה הגדולה ביותר היא, כשיש מראה מול דלת הכניסה לבית. כשהיא מול דלת הכניסה לחדר, זה טיפה פחות אקוטי. יש פתרון, והוא יכול להיות מאוד אלגנטי: לתלות מעליה וילון, כאילו יש שם חלון, שתמיד יהיה סגור - אלא אם כן את רוצה להסתכל בה. ואז - כל הבעיה תיפתר. ראיתי זאת בבית בו היתה מראה על דלתות הזזה של ארון, ועד שלא פתחו את הוילון, לא ידו מה מתחבא שם, וזה היה מאוד יפה. אגב, זה גם יפתור את העניין של המראה בחדר השינה. כל טוב, חמדה חמדה

ושוב היי קפי, שכחתי להשאיר הזמנה לגלוש לאתר שלנו www.quantumleap.co.il אשמח ל"היפגש" שם... חמדה

מנהל פורום פנג שווי