צביעת קירות החדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/09/2005 | 23:17 | מאת: אסתר

שלום חמדה, האם מומלץ לשלב שני צבעים בחדר אחד? למשל התיקרה בצבע מסויים והשאר בצבע אחר? ובכלל איזה צבע מומלץ ביותר למצב רוח טוב ולזוגיות טובה. (אגב, אני היחידה בחדר) בתודה רבה, אסתר

היי אסתר, השילוב בהחלט אפשרי ולפעמים גם מומלץ, השאלה איזה צבעים, ולזה אין ביכולתי להשיב מבלי לאבחן אילו אנרגיות קיימות באותו חדר. לצבעים השפעה מאוד חזקה על האנרגיות, ולכן מאוד כדאי לאבחן אותן לפני שמחליטים על הצבעים. בכל מקרה את יכולה לעשות לך חדר שינה רומנטי, עם צבעים רכים, תאורה רומנטית, מיטה זוגית עם גישה אליה משני הצדדים, כלומר - להכין מקום לבן הזוג גם אם עדיין איננו פיזית בנמצא. בפינה הדורם מערבית של החדר כדאי לתלות תמונה המסמלת זוגיות או להעמיד פסל כזה. את יכולה לחזק את הזוגיות גם בפינות דרום מערביות אחרות של החדרים אחרים בבית, באותו אופן. כל טוב, חמדה

היי אסתר, שחכתי להזימנך להכנס לאתר שלי www.quantumleap.co.il כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי