הסבה מיקצועית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/08/2005 | 20:20 | מאת: גלית

חמדה שלום. אני לא יודעת אם תוכלי לעזור לי, אך אנסה. נולדתי בתאריך 2.12.1968 ואני רוצה עכשיו לשנות כיוון מיקצועי ולפתוח בבית שלי צהרון לילדים אחרי שעות הלימודים. תוכלי לעזור לי בברכה, ורד

היי גלית, כדי לחשב התאמה מקצועית, ישנן 2 שיטות ע"פ הסינים: 1. טכניקת 9 כוכבי הצ'י שהיא כללית ביותר, אבל בגדול די משקפת 2. טכניקת 4 עמודי הגורל - שזוהי טכניקה מאוד מפורטת, אבל זה ניתוח מורכב וארוך, והוא נעשנה בתשלום. אני אשתמש כאן בטכניקה של 9 כוכבי הצ'י, שהיא די פשוטה, מאוד כללית, אבל כאמור די משקפת. הקי שלך =המספר העיקרי = המספר הקובע את האופי הבסיסי = 2 קי 2 – כוכב אדמה. אדמה = ספיגה, נתינה. האיכות של כוכב אדמה זה מתארת מצב של נתינה רבה, איכות אמהית ושרתות אמיתית. טבע ארצי יציב ומעניק. נטייה לחברתיות ועשייה ציבורית. מומלץ להם להיות במסגרת קבוצתית או משפחתית. צריכים בדרך כלל תמיכה של ארגון. כשרון לדיפלומטיה, - אולם עלולים להיות טרחנים ודקדקנים מדי בפרטים. בעלי יכולת עצומה לעזור לאחרים ולהוות משענת. הינם בעלי אפשרויות התפתחות בכיוון של: עבודה סוציאלית, עבודה טיפולית, עבודה עם אנשים, שירות, מכירות, פקידי בנק, חקלאים או גננים (אדמה). מקווה שתמצאי את תשובתך בניתוח הזה. אשמח לשמוע איך התפתחו הדברים. בהצלחה, חמדה את מוזמנת להכנס לאתר שלי: www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי