התאמה בין בני זוג

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/08/2005 | 13:30 | מאת: שיר

שלום רב אני ובן זוגי נולדנו בשנת התרנגול. האם תיתכן התאמה ביננו למרות או בגלל...? אני- 11.6.1981 הוא -1.10.1981 איך אפשר לדעת את המזל של היום והחודש?

היי שיר, תאריך הלידה הוא רק חלק מהאינפורמציה הנחוצה כדי לעשות את ניתוח 4 עמודי הגורל, ושם אפשר לראות מידת התאמה. אם זאו שנת התרנגול או לא, זה חלק מהאנפורמציה. בכל מקרה, ניתוח כזה זה סיפור ארוך וכרוך בתשלום. מה שאני מציעה, לכו אחר לבכם, ואם אתם שמחים האחד לקראת השני - תהנו מהקשר. גל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי